Аеродром Охрид

тел. +389 (0)46 252 820

Се наоѓа на околу 7км од центарот на Охрид

 

 
 

ИсторијаХотелиАпартманиПриватни собиХранаКафе баровиНоќни клубовиДискотекиУслугиМапа на Охрид

Назад