Приватни соби Никола Трајаноски

Адреса: Кеј Маршал Тито 74                                      Капацитет: 8/3 (24 легла распоредени по 3 во 8 соби)

тел. +389 (0)46 264 329                                                             Секоја соба е со сопствено купатило

моб. +389 (0)78 400 084                                                Собите се наоѓаат на 40 метри од Охридското Езеро

  

 

 
 

ИсторијаХотелиАпартманиПриватни собиХранаКафе баровиНоќни клубовиДискотекиУслугиМапа на Охрид

 

 

Назад